Monday, October 5, 2009

sahabatku.


okeyh.after che dah aka kuda padi ckp yg kitaorg ni x update blog.so,sekarang aku nak update blog ni.actually,sejarah asal usul blog ni dtg dr idea semua org.so,bila semua dah setuju,baru la ada blog.sekarang,aku nak cerita serba sedikit pasal penulispenulis blog ni yang terdiri dari che dah,wana,feeqa,niesa,pokwan dan aku.


1st of all,aku nak cerita pasal orang yang create blog ni.zahidah binti ramli.nama glamour : che dah aka kuda padi.dia ni mcm budak 13 tahun.padahal umur dah nak masuk 19 tahun.tapi dia ni penyeri dalam persahabtan kami semua.kalau x de dia,agak sunyi la kan.aku dan kawankawan yang lain mmg suka sakat che dah ni.kadangkadang dia ni 'lampi' sket.lambat pick up.hahaha.tapi,jangan lah bagi dia ni bersuara.klu dia dah bersuara,mmg sakit hati beb.sampai menusuk ke kalbu.huhu.sabar jela ea.



2nd plak aku nak cerita pasal hazwana binti hashim.nama glamour : wana aka cicak.dia ni ok.best.gilergiler.even,dia ni tua dr kitorg semua.tp,dia bole masuk dgn semua.perangai pun sama je.x de yang membezakan.tp kitorg semua still hormat dia ok?dia ni lebih kurang macam lecture kitorg la.apa subject yg tak faham,pegi la kat wana.insyaAllah dia bole terang kan.tp kena prepare la.dia ni garang sket.tyme blaja,kena blaja.tyme nk gurau,gurau.see..serius x?so,sapesape yang berminat sila la bgtaw.hehehe.




3rd plak nak cerita pasal nur syafiqah binti abdul aris.nama glamour : feeqa aka semut goreng.di ni cm ne la nk describe?haish..susah plak.tp bg aku,dia ni ok je.mungkin bg orang yang 1st tyme tgok dia akan cakap dia ni sombong.tapi x sombong pun.muka je cm tu.dia ni susah sket nak g kelas.klu transport x de,mmg susah la dia g kelas.klu kelas en syahidi yg strt kul 8 tu memang dia dtg dgn aku.aku x kisah pun.janji gtaw awalawal ea feeqa.no lastlast minute..x suka..hahaha.



4th plak aku nak cerita pasal khairunnisa binti abu kasim.nama glamour : niesa aka rusa selat.dia ni memang sengal.sengal tahap bangang la.sengal kuasa dua.hahaha.ntah mana dia dapat perangai sengal dia tu.dia ni ratu rempit negara.suka bawa motor lajulaju.layan lap tuh.rumah dia kat taman naning tu memang menjadi tempat melepak aku dan kawankawan.dia ni teramat rajin memasak.masakan yang paling best mesti la sardin masak kicap ngan maggi kari letup+sosej ayamas.pergh..memang sedap.nak tambah lagi kalau makan.dia ni babbab makanan memang tak berkira.untung sape yang kawan dengan dia.nak makan apa je gtaw,klu dia rajin dia masak.so,sape yg dapat couple ngn niesa ni untung la..

.maggi kari letup + sosej.


ok,last but not least.aku nak cerita pasal aku lak.nurul fadhlina binti arshad.nama glamour : iena aka tupai tanah.aku ni ok jer.suka berkawan.jenis yang agakagak havoc sket.kalau dah start cakap memang x bole stop la.lg apa ea?suka gelak.suka rempit same ngn niesa.suka marah che dah.suka kacau che dah.suka wat orang sakit hati.hahaha.sumenya aku la.tp aku tetap aku.


hopefully,kawankawan aku akan rajinrajinkan diri utk update blog ni ea.korang kan banyak idea yang mengarutngarut.so,samesame la share.dan aku harap persahabatan kita ni akan kekal.bagi aku,kita semua ni saling melengkapi.so,go on dengan lifestyle masingmasing.ignore others.yeah !


trademark : ada aku kisah???















16 org syg kami:

@ ~ AdeAkuKisah's Story ~ @ said...

yeee baa....aku suke story neh.... -nisa-

@ ~ AdeAkuKisah's Story ~ @ said...

hahaha.suka x pe.ngee..-ieyna-

cik lubakpink said...

haha~

siap ade trademark agi uue..

1 jer aku plik..

knpe pokwan ade trselit gax uue

hahaha~

@ ~ AdeAkuKisah's Story ~ @ said...

iera,ye pown nk nyelit jgk..skali skale..
hahaha =)..aslkn ye bhgia dh la..btw,ieyna..cian ko ta reti nk describe aku cne..thnx ar pe2 pown.. ~feeqa~

@ ~ AdeAkuKisah's Story ~ @ said...

oit2...pe pokwan2....???
haha...
erah jeles kew....??
hehee...
aku xde idea dowh nk post pew..
huhuhu...-nisa-

Mr K said...

Trade mark korang gila berlagak doe.

btw
korang patut buat account masing2 tapi dalam satu blog. Kira dalam blog ni ada 5 teammate. then 5 mates tu kasi la admin punya kuasa. Kira macam share blog ni 20% sorang. so sng la sket nak bezakan mana satu korang.

Mr K said...

1 team yang ada 5 orang*

tapi kalau berpecah, abis la korang..

@ ~ AdeAkuKisah's Story ~ @ said...

MR K :
trademark kitaorg juz diklangan kami berenam sahaja.tiada kena mengena dengan orang lain.klu agakagak trademark tu sombong itu pendapat masingmasing.tapi,ade ke kiteorang kisah semua tu?psal blog ni plak,its juz for a fun.nothing else.datz why berkongsi.at least terupdate juga blog ni.n pasal brpecah team ni?itu biar masa yang menentukan.okay?-ieyna-

@ ~ AdeAkuKisah's Story ~ @ said...

aku x fham ape yg kerol cuba smpaaikan nak buat camne tu.... aku dpt tngkp sikit aje... tp yg psal admin tu aku x fhm sngat... leh kau trngkan nak buat mcam mana tu... ~che dah~

Mr K said...

Ina - jgn emo

Chedah - Kau suruh semua register kat blogger.com dulu.. then kau invite dieorang pakai email. then nnt aku sambung.

~freakycuteyanime~ said...

tapi kerol msalhnyer diaorg nie x der blog fham dan nak buat blog kan nyer senng. Jd pakai satu sudah....

Mr K said...

bukan maca tu maksud aku.

tgk sini --> http://www.blogger.com/profile/13064860301521627018

kira team member aku Rmualdo.

kira nnt bila kau settle semua benda ni, kat blog kau ni akan tertulis;

Team Members; Wana, ina, nisa bla2

X pun try pergi ke -->setting-->Permissions. kat situ kau leh tgk bab2 ni. kira kau invite trus lah.

@ ~ AdeAkuKisah's Story ~ @ said...

aduyai.complicated gak nk wat blog ni ea.nak wat cm ner kerol.ada 1 blog ni pun x pe.luahan utk semua.bak kata org sharing is caring.nnt terupdate jg blog ni..-ieyna-

~freakycuteyanime~ said...

aku dah fham maksud kau tu....
nie aku dah guna akaun email google aku

Mr K said...

senang cite, kau suruh ina add che dah ni dulu. then baru kau faham. Tak perlu ada 2 blog. blog mmg 1 je cuma penulis je yang banyak. tu maksud aku.

@ ~ AdeAkuKisah's Story ~ @ said...

weh Mr.K ni tlg remove dr pndangan aku...banyak songeh!! benci aku..ngajar org lak..

Post a Comment