Thursday, December 31, 2009

bye 2009

kawan2 semua.

HAPPY NEW YEAR 2010

aku sayang korang weyh.
even sem dpan kita x kan lagi 1 section tapi aku still sayang korang.
nnt bila weekend kita gather sama2 taw.
fiqa ngn che dah nnt bwk kita semua ok..?hee..:)
thankz alot sbb korang sentiasa bersama aku even tyme aku susah.
tahun 2009 banyak kenangan kita bersama.
aku x kan lupakan semua itu.

-BYEBYE 2009-

-HYEHYE 2010-


ilysm.

Tuesday, December 22, 2009

!Sometimes we regret what we done b4!


They say it takes time to get over serious relationships But I’ve been waiting patiently I’m still stuck on you
I still picture your face smiling at me
I’ve made a big mistake
And now I’ve got to face the consequences of my actions
But until your back here in my arms
I’ll never have the satisfaction
I know you know that I’m sorryI never meant to hurt you
Is there anything that I can do? To make it up to you I’d do anything baby
Cause I’m sorry I never meant to make you cry

I don’t want to say goodbye I’m sorry
I’m sorry that I lied Every day that passes I’m missing you more and more I still remember the first time I set eyes on you
I knew this was heaven sent that I was destined To be with you And now I’ve messed it up I pray to god above that you will forgive me
Just take me in your arms And hold me all night long
And tell me you’ll never leave I know everybody makes mistakes
And everybody regrets sometimes Don't let this ruin everything that we had I don’t want you to forget how much I love you baby how much I miss you baby
You get me missing you baby You mean everything to me <3>

~Sometimes love like this~

To him; ilysm!!and u noe that ryte!thnx coz 4give me darl!

Monday, December 21, 2009

Song of My friendship~

Semua Tentang Kita (Peter Pan )
Album: Taman Langit

Waktu terasa semakin berlalu
Tinggalkan cerita tentang kita
Akan tiada lagi kini tawamu
Tuk hapuskan semua sepi di hati

Teringat di saat kita tertawa bersama
Ceritakan semua tentang kita

Reff ;

Ada cerita tentang aku dan dia
Dan kita bersama saat dulu kala
Ada cerita tentang masa yang indah
Saat kita berduka saat kita tertawa


Kalau nk dgr nk lgu or karoke; klik sni


Maybe lagu ni xde kne mgene ngan idop korg..tp lgu ni mmg byk kne mgena ngan aku..
lgu ni seswai tyme korg kehilangan kekasih hati or even mmbe..klu aku dgr lgu e,konfem bnjir bilik aku dgn airmate..kekeke..
cerita;setiap kali if aku tgk gmba aku ngan 'die'..die disini seseorang yg pernah mnjdi shbt aku tyme ue mmg aku akn ingat lgu ni..mmg byk kenangan aku ngan die..suke duke pahit manis..even mcm mne pown,aku x dpt lupekan 'die' spnjg hyt aku..hakhak..dh2,fiqa..x yah ingat..hehehe..dhla;ckop2la aku merepek..

lots of luv muah!

Sunday, December 13, 2009

Menghitung Hari....

Menghitung hari
Detik demi detik
Masa kunanti apakan ada
Jalan cerita kisah yang panjang
Menghitung hari

Padamkan saja kobar asmaramu
Jika putik itu takkan ada
Yang aku minta tulus hatimu
Bukan puitis

Pergi saja cintamu pergi
Bilang saja pada semua
Biar semua tahu adanya
Diri ku kini sendiri

Oh... Pergi saja cintamu pergi
Bilang saja pada semua
Biar semua tahu adanya
Diri ku kini sendiri

Diri ku kini sendiri...


Monday, December 7, 2009

.kamu sudah besar.

finally..
its 7th dec 09 bebeh..
and arini birthday..



.nur syafiqah abdul aris.

a.k.a

feeqa aris

happy 19th birthday friends

goodluck in ur life!!

be happy..

be a good girl

be strong ok

we always beside u dear

we always love u.


.xoxoxoxo.

;;