Monday, October 12, 2009

.maaf.

aku taw ramai yang gaduh2 dan x puas hati dgn entry sebelum ni.berkaitan dgn perakar yg terjadi before english day.so,kat sini aku nak terangkan yang entry tu hanya luahan kitorg semata2.sbb kitorg yg kena bnda tu.lg pun blog ni pun blog kitorg.so,kat sini jela tmpat yg bole lepas kan segala masalah dan kekusutan dalam hal ni.tapi,x sangka plak sbb entry tu ramai yang nak bergaduh.ini hanya luahan kitorg je ok.x de kena mengena dgn yg hidup atau pun yg mati.so,kat sini aku nak say :



bukan senang nak ucapkan kata kemaafan

sebab entry sebelum ni menimbulkan banyak salah faham.itu saje.sekian..

p/s : aku sayang kawankawan aku.


16 org syg kami:

@ ~ AdeAkuKisah's Story ~ @ said...

cntik la gmbr aku..hohoho

.miss d'ieyna arshad. said...

hahaha.
gmbar semua tuh.
semua chantek2..:)

Mr K said...

tong gas tu mengancam

@ ~ AdeAkuKisah's Story ~ @ said...

yup2..sume kiut jew..
hehe..yg psl maaf e..
aku pown nk minta maaf gax ar,if de ta puas ti tyme aku gyut tyme brkms ue..
but tipu sgt ar,even aku gyut pown aku wat kms jgk ok..rmi jew nmpk aku wat keje..
klu ta puas ti ckp dpn2 ar babe..kecut??
hahaha =)

~Fiqa~

@ ~ AdeAkuKisah's Story ~ @ said...

haha...udah2 lew..
english da abes doe...
udah kew..??
ade aku kesah...??
hahaa...
aku xkesah..

-nisa-

.miss d'ieyna arshad. said...

tong gas mmg mengancam
tgok ar sape pnya.
hahaha.

Mr K said...

Kau nk ckp kau mcm tong gas ke iena?

.miss d'ieyna arshad. said...

tong gas tu hak milik sape?
hak milik aku kan.
mesti la mengancam.
lampi arh.

.k-roon only. said...

kerol tu sbnarnye nk perli ko ina..

Mr K said...

@Princess - Tak baik berburuk sangka.

.miss d'ieyna arshad. said...

hahaha.nak perli aku?
ada aku kisah?

Kolkolanota said...

Kalo x ksh ape2,xde gne ko hdup...

@ ~ AdeAkuKisah's Story ~ @ said...

x kisah bnda yg x penting dlm idup ni.

@ ~ AdeAkuKisah's Story ~ @ said...

bnda yg penting dlm idup?
keluarga.kawan2.pelajaran.masa depan.

Mr K said...

money is everything.

~freakycuteyanime~ said...

sape kate money is everything aku pentingkan family...
family is everything
tanpa family sape lah aku nie

Post a Comment