Friday, October 23, 2009

.problem.rushing.rejected.tired.

sememangnya minggu ini adalah minggu yang paling banyak problem.minggu yang paling rushing dan minggu yang penat.biasala kan dah kalau namanya student,mestila ada 3 benda ni.problem,rushing dan penat.tambah2 lagi next week je dah nak final.x stdy lagi.sikap stdy last minit memang x bole di buang.tp at least stdy juga kan.hehehehe.actually,minggu ni kitorg semua rasa tertekan sedikit.kenapa tertekan?sebab assignment group kitorg kene rejected 3 kali.waa..mesti la sdey oo..TUHAN je yg taw cm ne perasaan kitorg tyme tu.maw nya x gelabah beruk.assignment tu kena antr tyme due date yg ditetapkan.kitorg pun antr la.bila lecture cek2,ada salah kat situ.kena la edit.antr lg,ada salah lg.edit lagi.tapi tu semua x membuatkan kitorg putus asa.kitorg edit la smpai kitorg punya assignment tu terlewat antr dr masa yg ditetapkan.kena tazkirah juga la dgn lecture.mebi markah kitorg tuk assignment tu pun deducted sket la.but,i hope juz a few mark je.jgn bnyk.kang susah nk cover kat final.lecture pun give us advice supaya responsible dgn assignment kitorg.work in grup.so,susah senang sgn grup juga.thankz kepada lecture tersebut yang memberi nasihat berguna kepada kitorg.kitorg akn jdkan nasihat encik sbgai panduan.terima kasih !
rushing plak sebab minggu ni je dah banyak test such as test transport process, eletric and next week plak test math, process instrument,thermodynamics.tmbh lg dgn kuiz.hohoho.bnyk tu.so,kena la stdy.dgn kelas lg.kat sini x de stdy week mcm ipta or ipts yang lain.jd,kena pandai2 la bajet masa.sem ni final exam kitorg ada 7 paper.setiap hari ada paper.no gap.stdy,stdy,stdy until die..T_Tperkara yg biasa berlaku bila final exam

dan td aku, che dah and feeqa ada mockjob inter
view for english.wana,niesa n qilah dah wat last week.everything ok.thankz to kawan2 yg dah wat interview tu sbb bg tips kat kitorg especially niesa,wana n qilah.niesa siap wat ayat kat aku lg.hehehe.thenkz niesa.akan ku kenang jasa baik mu.
gembira lepas interview..:)

so,bnyk bnda yg berlaku dlm minggu ini.tapi itu tak menjejaskan langsung hubungan aku dan kawan2.masih rapat seperti dulu.masih bahagia.aku sayang korang semua.

15 org syg kami:

Mr K said...

Kenapa setiap gambar dalam blog ni mesti ada gambar kau. Termasuk gambar banner di atas.

.miss d'ieyna arshad. said...

sbb aku yg ada gmbr tu.nape?
x bole ke?

~freakycuteyanime~ said...

F.Y.I Mr.K gmbar kat banner tu x siap edit lg... jadi x bleh nak letak lg.. ok. psal gmbar diats no comment. tu kena tnya kat iena sendiri. ok

.miss d'ieyna arshad. said...

and gambar banner real blog ni still in progress.x bole nk edit cepat2.bz sket.nnt ada la gmbar baru tuk banner.n gmbar kat ats tu aku saje je nk letak.nape?kau kisah ke mr K?

Mr K said...

Jgn la marah cik adik

@ ~ AdeAkuKisah's Story ~ @ said...

apsal komen gmbr lak...komen la post 2..hehehehehe....

Mr K said...

Sibok je budak atas ni.

.miss d'ieyna arshad. said...

mr K, aku x marah pun.juz wondering ~~~

.k-roon only. said...

esh..ade lg mr K ni..nyampah aku

~!Fi3!|i3z|~|!N d@ HuZ3| said...

ntah nyemak je kerol e..
yg dngki sgt npe??
biar la pix ue,ade byk gamba ina pown..
dgki tol..
hahaha..

@ ~ AdeAkuKisah's Story ~ @ said...

sayang2 ku sekalian..remove mr K ni dr blog kita..(asap) hehehehe...dia kata aku nyibuk weh..sapa tah yang nyibuk skrg ni dia ke aku...blog sndiri ader nkkomen blog kta...:p

.miss d'ieyna arshad. said...

haha.taw x pe.x pasal2 dia ckp 1 author for this blog penyibuk..padahal dia kot yg menyibuk dlm blog ni.whai mrK.sedar lah ok?

Mr K said...

Sibok je Wana ni. Ish.

Da nak exam. Korang mengata aku. Cepat mintak maaf. Aku nk korang mintak maaf secara terbuka kat blog ni. Then then esok aku nak cokelat saiz besar. Ferrero rosher.

.miss d'ieyna arshad. said...

blah la mr K.
ko tu yg selalu meng'annoying'kan ..
so,sape yg kena mnta maaf?
hahaha.

~!Fi3!|i3z|~|!N d@ HuZ3| said...

TO KHAIRUL :
ceyt,ko ue yg anoyying gle..
nk suh kteowg minta maaf..
dh la weyh..
cermin dri sndri dlu..duse ko ngan kteowg ta terminta maaf..
hahaha..cokelat??cm pompuan jew..bget kteowg nk bg ar..=)

Post a Comment