Thursday, November 5, 2009

selamat hari tua !!!



yeah.hari ini 5 november 2009.nak taw birthday sape?mestila birthday.....
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**

CHE DAH !!!!!!!!!!!!!!



.happy birthday yang ke19.

hope bahagia di samping keluarga dan kawankawan..

kitorg hope che dah hepi k..=)

goodluck utk final exam ni..

do da best..

and dun forget our plan after final..

enjoy puas2..


*wink*

12 org syg kami:

cik lubakpink said...

bkn ke che dah mude sthun dri aku kew?

so,bukn ke ari jdi yg ke 18 kew?

ke aku slah?

konfius.....

apepun,hepi besdy che doh ooit..

~!Fi3!|i3z|~|!N d@ HuZ3| said...

heppy beday che dah..
hehe..
gewd lux 4 next sem..
luv u..hehe..
=)

~freakycuteyanime~ said...

wei irah. bukan aku lah yang muda setahun tu qilah lah...
aku 1990 punyer people ah...

.miss d'ieyna arshad. said...

aik..irah?
mu dah konfius ke mana 1 che dah ngn qilah?
tu blum masuk aku lg.
kang lg brtambah konfius.

cik lubakpink said...

haha..

ampun pak..

lorh..

trtukr la..

aku tau qilah adik aku ..

wahh!

ahahahhaha

tpi aku igt kau pon adek aku jugx..

agagagagaga........

Mr K said...

epi bday~

apalah irah ni. kawan pun boleh lupa. Ish.

X pa. Aku pun cam tu gak. Ada gak orang keliru aku ngan orang lain.

Contohnya minggu lepas ada orang mintak sign aku. Pulak dia panggil aku Aaron Aziz. Tu okay lagi. Ada tu Fergie (awek black eye peas) datang kat aku ajak balik umah. Zzz. Aku ngan Josh Duhammel pun tak leh bezakan.

cik lubakpink said...

blah la kau kerollll..

bpak perasannnn!

hahaaahahahaha~

Mr K said...

Hai mahirah. Gambar banner kat blog kau comel la. Nak2 yang belah kanan tu.

~freakycuteyanime~ said...

dah ah kerol. tu bkan fergi awek B.E.P. tp tu PERIGI cari timba tp x jumpe. last2 dpt kerol aje hahahhhaaahha. Cian kat kerol. Sbab tu ah Perigi ingat kau timba bukan ingt kau JOSH DUHAMMEL.

Mr K said...

Hais. Boleh tahan cantik yea mulut kau yea chedah. Kau belum tengok lagi mulut aku. Kang skali aku ckp, trus delete blog hahahahahaha

.miss d'ieyna arshad. said...

aik kerol..che dah ckp mcm tu pun dah touching ke?hahaha.bru ko taw che dah cm ne..
kerol2..sudah2 lew perasan.josh duhammel la..aaron aziz la..apa lg?hahaha.aduyai..

cik lubakpink said...

hai mahirah?

amboi sopan giler kau kerol

hahahha~

Post a Comment